Produkty pro váleček s kapustami (15)

Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Biologická bílá kapusta s latinským názvem Brassica Oleracea z čeledi Brassicaceae je kapusta s hladkou hlavou a listy. Po sklizni bude biologická bílá kapusta omyta, nakrájena a poté zmražena metodou IQF. Bílá kapusta z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 26 Kcal 110 kJ Vláknina: 2,3 g Bílkoviny: 0,9 g Sůl: 0,02 g
Artyčok - Řecký artyčok

Artyčok - Řecký artyčok

Artyčok - řecký artyčok
BIO Pomerančový prášek; Extrakt z pomerančového prášku 4:1; Extrakt z pomerančového prášku 5% - Chem2Market GmbH

BIO Pomerančový prášek; Extrakt z pomerančového prášku 4:1; Extrakt z pomerančového prášku 5% - Chem2Market GmbH

Kvalita: pro potraviny Zpracovaná rostlinná část: list Extrakční prostředek: ethanol a voda Nosná látka: maltodextrin Vědecký název: Brassica oleracea var Kapusta, známá také jako "Kale", je tmavě zelená listová zelenina, která je považována za superpotravinu díky vysokému obsahu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Naše produkty se prodávají jako hromadné zboží. U většiny našich produktů platí minimální odběr 25 kg. Vzorky mohou být poskytnuty. Kromě toho je Plants2Market BIO a HACCP certifikováno a od konce září 2023 je prvně certifikováno podle normy DIN EN ISO 9001:2015. Následující produkty také nabízíme: Acerola Ackerbona Acker-šátek Africká černá fazole Alant Alfa-lipoová kyselina Amla Artičok Ashwagandha Astaxanthin Valerián Bambus Beta glukan BIO březový list BIO brazilský mandlovník BIO kopřiva BIO brokolice BIO chaga BIO chlorella BIO brusinka
Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Tortelloni s mozzarellou a špenátem nabízejí kombinaci chuti a lehkosti, ideální pro ty, kteří mají rádi štíhlé náplně a hledají alternativu k klasickým tortellinům plněným masem. Mozzarella spolu s ricottou poskytuje dokonalou krémovost a konzistenci pro tyto tortellony, uzavřené v zeleném těstě se špenátem.
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Kdo z vás byl na Sicílii, aniž by se zastavil v jedné z jejích malebných restaurací nebo trattorií? Určitě jste všichni slyšeli o těchto slavných plněných sardinkách. Vyzkoušejte také naši praktickou a moderní verzi: lákavé špízy, které si můžete vychutnat jak ve stoje, tak u stolu.
Celé Loupané Hrách - Balení Celého Loupaného Hráchu

Celé Loupané Hrách - Balení Celého Loupaného Hráchu

Hrách je luštěnina. Hrách je dobrým zdrojem bílkovin, dodává také sacharidy a vlákninu, která zlepšuje trávení. Kromě toho má hrách alkalizující účinky. Je základní složkou vojenské hráškové polévky, ale skvěle se hodí i do různých druhů pomazánek, polévek nebo salátů.
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.
Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór, obalované předvařené kuře plněné sýrovou omáčkou a kousky póru. 125 g/kus, v balení 3 kg = 2 x 12 kusů.
Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je to 100% veganské a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrách, je skutečným pokladem vysokého nutričního proteinu. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů skupiny B, vitamínu C, kyseliny listové a také dietní vlákniny a řadu minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus střevních pohybů a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme spoustu bílkovin, které se podobají bílkovinám z luštěnin a vláknině. Obsahuje exogenní aminokyseliny: lyzin, který zlepšuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitu a tryptofan, který je nezbytný pro produkci serotoninu.
Nízkokalorické jídlo - Květák, nízkokalorická zelenina.

Nízkokalorické jídlo - Květák, nízkokalorická zelenina.

Čerstvý květák Květák je nízkokalorická zelenina. Obsahuje minerální soli (např. sodík, draslík, hořčík, vápník, mangan, železo, měď, zinek), karotenoidy, vitamíny (především C, ale také K, B1, B2, B6), organické kyseliny. Stejně jako ostatní brukvovité zeleniny obsahuje květák také sloučeniny síry.
Arancini se špenátem a mozzarellou

Arancini se špenátem a mozzarellou

Všichni si představují arancino jako kouli nebo kužel rýže zlaté barvy, která při prvním kousnutí odhalí náplň z ragú. Ale my jsme si mysleli, že tato delikatesa by měla skutečně uspokojit všechny chutě. Proto jsme vytvořili její vegetariánskou verzi se špenátem a mozzarellou.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g